Buskørsel i hele landet

 

Buskørsel helt efter dine ønsker

Som det lille firma vi er, opnår du buskørsel med en god og personlig kontakt, når du kører med os. Vi går op i en god dialog, der sikrer at alle detaljer er på plads, og at alle forventninger bliver indfriet. Da vi er et lille firma, med kun en chauffør, har vi minimale udgifter til administration og investeringer, og det afspejler sig i de fordelagtige priser, vi kan tilbyde. Med stor erfaring, og viljen til at gøre noget ekstra ud af det, skaber vi glæde og tilfredshed hos vores kunder. Vi bygger vores succes på denne tilfredshed, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det bliver en fornøjelse at køre ud på de danske landeveje. Eller måske et smut til udlandet.

 

Buskørsel med sikkerheden i top

Med vores store erfaring og evnen til at vedligeholde og sikre vores busser, er vores transport både sikker og komfortabel. Med mange kunder fra blandt andet København, oplever vi henvendelser fra hele landet, båret frem af et godt navn og rygte. Vi ser frem til at høre fra dig og levere en service, der gør det til en fornøjelse at tage på tur!

 

Kontakt os for mere info om buskørsel

Vi håber altid på flere og gladere kunder, og derfor håber vi også at du vil have os i tankerne næste gang du står og mangler en bus til buskørsel. Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din buskørsel. Vi har konkurrence dygtige priser på buskørsel som du også vil finde ud af hvis du udfylder formularen nedenfor og beder om et godt tilbud på buskørsel.

Som en anden ting, tilbyder vi også sightseeing i København. Læs mere om sightseeing.

 

Dato (xx-xx-xxxx) : Kl : Max antal :
Fra :
Evt. Via :
Til :
Retur Dato :         Kl :
navn :
Tif :
e-mail :
OBS Opgivne priser er baseret på: et opsamlingssted samt et afsætningssted, med mindre andet er aftalt