Bustransport

 

Tag på tur med persontransport i særklasse til alle lejligheder. Vi klarer bustransporten, hvad enten det er til turistfart, event-kørsel, skole, konference eller pensionistkørsel.

 

Hos Bom’s Turist finder du billig bustransport til alle formål. Du kan leje en bus til lige præcis det arrangement, du vil være sikker på får vellykket transport med en imødekommende chauffør, som er klar til at fragte jer sikkert rundt.

Lej en bus, der matcher dine transportbehov

Bom’s Turist er en mindre virksomhed, der værdsætter god service med personlig kontakt. Faktisk er det nogle ting, vi slet ikke vil være foruden.

Derfor hører vi også gerne nærmere fra dig på enten bom@bomsturist.dk eller tlf. +45 42 52 52 32, så vi hurtigt kan starte dialogen og løse jeres transportbehov. Vi ønsker nemlig altid at tilbyde jer den perfekte bustransport, som lever 110 procent op til jeres forventninger.

By, skov eller?

Heldagsture og udflugter er blandt vores specialer. Det er naturligvis dig, der bestemmer, om vi skal ud af smukke, snoede landeveje der er en Morten Korch film værdig, eller om vi skal se flotte monumenter og seværdigheder inden for byens mangfoldige grænser.

Skriv eller ring derfor endelig for at forhøre dig om bustransport til bestemte spisesteder, seværdigheder eller andre spændende udflugtsmål.

Fleksibel, billig bustransport

Vi har ikke samme udgifter til administration m.m. som store virksomheder. De er vi egentlig ret glade for, for det gør, at vi tilbyder dig god og billig bustransport. Samtidig gør det os utroligt fleksible, da vi har frihed til at planlægge helt og aldeles ud fra jeres behov og ønsker til bustransporten – uden at budgettet løber løbsk.

Lang erfaring inden for buskørsel

Vores erfaring inden for buskørsel tæller næsten alt. Vi har ageret bus til turistkørsel i København, almindelig sightseeing, konferencekørsel, firmaturer, lufthavn- og færge transfer og meget mere.  

Du kan derfor roligt forvente en yderst professionel chauffør, der fragter jer sikkert rundt blandt jeres destinationer – uanset om det er i by eller på landet. Samtidig kan du også forvente bustransport, der lever op til moderne standarder.

Det betyder, at vi har miljøfiltre for at skåne miljøet, sikkerhedsseler ved alle sæder, som i øvrigt har hvilefunktion, samt aircondition eller varme til de solskinsrige sommerdage eller den kølige vinterperiode.  Sidst men ikke mindst har bussen naturligvis godt udsyn, så I kan nyde hele turen.

Få et tilbud allerede i dag

Start med at skrive på bom@bomsturist.dk, ringe på +45 4252 5232 eller brug kontaktformularen herunder. Så er vi allerede et skridt nærmere at planlægge den ideelle bustur til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig den bedst tænkelige oplevelse fra vores busser.

Dato (xx-xx-xxxx) : Kl : Max antal :
Fra :
Evt. Via :
Til :
Retur Dato :         Kl :
navn :
Tif :
e-mail :
OBS Opgivne priser er baseret på: et opsamlingssted samt et afsætningssted, med mindre andet er aftalt
 

Vi tager vores ansvar alvorligt

Hos Boms Turist tager vi vores ansvar inden for ehvervsmæssig buskørsel alvorligt.

Vi følger alle love, regler og retningslinjer i forhold til busdrift og ansvarlighed. Vi tager derudover hensyn til vores medtrafikanter – store som små. For når man færdes på vejene i et tungt køretøj, er det vigtig at vedkende sin rolle og sit ansvar overfor sig selv og andre. Det er almindelig sund fornuft, og det praktiserer vi hos Boms Turist.