Lej en bus med chauffør til en pris der er til at betale

 

Altid faste lave priser når du lejer en bus med chauffør

Lej en bus med chauffør hos Bom`s Turist Aps, og opnå unikke muligheder for at skræddersy din egen bustur. Vi er et lille firma, og hos os opnår du en god og personlig kontakt og en klar kommunikation, der sikrer at alle forventninger, er afstemt, og bliver indfriet. Som det lille firma vi er, har vi minimale udgifter til lønninger, administration og investeringer, og det afspejler sig i vores meget fordelagtige priser. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at de services vi leverer, lever op til alle forventninger. Vi ved at tilfredse kunder vender tilbage, og derfor er vi villige til at yde det ekstraordinære.

 

Lej en bus med chauffør hos os

Vi er det rette sted at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig kommunikation, og en bustur på dine præmisser. Vi ser frem til at give dig gode oplevelser, hvad enten du skal bruge turistkørsel i København, ud på de smukke landeveje eller skal noget helt tredje.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi kan kontaktes på mail eller telefon, men du er også meget velkommen til at komme forbi vores adresse, for en personlig snak om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig! 

 

Hvorfor leje en bus med chauffør?

Lad os sige at du skal afholde en polteabend, eller firmafrokost og du gerne vil være en smule ansvarlig samtidig. Det er det perfekte scenarie for dig at leje en bus med chauffør, da du på den måde sikre dig at ingen af dine medarbejere eller venner kommer til at køre påvirket hjem. Lej en bus med chauffør med god samvitighed og hold en fest i sent vil glemme.

Du kan kontakte os her, for at få en pris på leje af en bus med chauffør, eller andet, vi tilbyder nemlig også sightseeing og anden buskørsel.

Dato (xx-xx-xxxx) : Kl : Max antal :
Fra :
Evt. Via :
Til :
Retur Dato :         Kl :
navn :
Tif :
e-mail :
OBS Opgivne priser er baseret på: et opsamlingssted samt et afsætningssted, med mindre andet er aftalt