Turistkørsel København

 

Skal du eller din virksomhed bruge turistkørsel i København? Så lad Bom´s Turist klare opgaven.

Vi kører på oplevelser i sikre busser med god service – og til skarpe priser. Med mangeårig erfaring som turistbus København, mener vi nemlig selv, at vi hos Bom´s Turist er det oplagte sted at henvende sig, hvis du vil nyde København og byens mange seværdigheder fra gode sæder i en behagelig bus.

Herfra kan du planlægge, hvilke spændende aktiviteter og seværdigheder, vi skal forbi på jeres tur. Så kan I helt selv bestemme hvor vi stopper og hvor længe vi stopper der, inden turen fortsætter videre til andre af Københavns fantastiske destinationer.

Turistkørsel med fleksible rammer 

Bom´s Turist er en mindre virksomhed, der sætter en ære i god dialog, og gør sit ypperste for at bevise, at der stadig findes glimrende kundeservice i Danmark. Så når du bestiller turistkørsel i København, er det samtidig med stor frihed til at planlægge den tur, der giver den bedste dag for jer.

Vores buskørsel lever naturligvis også op til alle lovkrav og vi prioriterer sikkerhed som en selvfølge.

Komforten er i top – og byen er verdensklasse!

Vores bustransport er naturligvis helt i top, ligesom I lander i behagelige sæder og en dejlig atmosfære, når I stiger ombord på vores turistbus og gør klar til en herlig dag. Men vi mener faktisk, at turistkørsel i København er bedst, når man slet ikke bemærker de gode forhold, man befinder sig under, men har travlt med at nyde alle de spændende ting, man ser under sådan en sightseeing.

Derfor vil vi nøjes med at forsikre, at I kommer til at sidde i et yderst behageligt miljø inde i bussen, men naturligvis kommer til at huske dagen for Københavns mange dejlige steder og kroge, der har sat byen på verdenskortet som en af de smukkeste og mest hyggelige, nærværende storbyer i verden.

København byder nemlig på alt fra spændende kunst og museer, fart og ballade i Tivoli, prægtige bygninger, slotte og kirker og… Ja, og tusinde andre ting, der gør dagen uforglemmelig. 

Planlæg din bustur i hovedstaden herfra

Hos Bom’s Turist glæder vi os allerede til at dreje nøglen og give jer en behagelig rundfart iblandt de mange kulturudbud i København.

Skriv endelig en mail til bom@bomsturist.dk, ring på +45 4252 5232 eller brug kontaktformularen herunder, så gør vi klar til den perfekte turistkørsel København. 

Dato (xx-xx-xxxx) : Kl : Max antal :
Fra :
Evt. Via :
Til :
Retur Dato :         Kl :
navn :
Tif :
e-mail :
OBS Opgivne priser er baseret på: et opsamlingssted samt et afsætningssted, med mindre andet er aftalt
 

Vi overholder naturligvis alle regler

Hos Boms Turist følger vi naturligvis alle lovmæssige krav samt anbefalinger fra Trafikstyrelsen. Vi kører pålideligt, sikkert og med respekt for vores medtrafikanter.