Busture

Her finder du en oversigt over alle de ture som Bom’s turist tilbyder

Firmaudflugt

Om I skal på Kursus/Teambuilding eller Sommerudflugt? Fællesskabet starter i bussen. Vi sørger for at i alle når sikkert frem – og tilbage. Bustransport kun den ene vej, kan også lade sig gøre.

Institutionskørsel

Om det drejer sig om fast kørsel af udflytterbørnehaver, transport af skolebørn til svømmehaller/idrætsanlæg eller kolonier/lejrskoler eller en enkelt udflugtsdag til eks. Zoo, Møns Klint, Vikingeskibsmuseet, Knuthenborg m.m. klarer vi også dette med et smil.

Kontakt for uforpligtende tilbud.

Kroture

Skal Pensionist- eller Kortklubben på kro tur? Bliv rystet sammen fra turens start, og bliv hentet næste dag. Billigt og bekvemt.

Polterabend

Ha’ rådighed over bussen i 2-4 timer eller hele dagen. Vi kører med rundt til de forskellige aktiviteter eller seværdigheder. Bussen venter på jer og bringer jer rundt, så I slutter sikkert hjemme igen.

Seightseeing

Almindeligvis til/fra Københavns Lufthavn, Krydstogtskibene i Københavns Havn eller Hotel. Også mulighed til/fra andre destinationer for både Selskaber og Private.

Alt til rimelige priser.

Skovture

Vi har stor erfaring med kørsel og tilrettelæggelse af Skovture. Som udgangspunkt vælges en smuk og varieret rute i videst mulige omfang. Naturligvis i samråd med kunden.

Vi kører gerne skovture med større eller mindre grupper, for Kirker/Menigheder, Sportsklubber, Boligforeninger m.m. Tur forslag haves.

Selv om I ikke kan fylde en hel bus (op til 54 pers.) kan I godt komme på tur alligevel.

Vi har reducerede priser for grupper på 35 pers. eller mindre.

Transfer

Du har søgt på sightseeing bus København og igennem Bom’s turist, har du fundet det helt rette firma at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig behandling, og en sightseeing efter dine ønsker og behov. Da vi er et meget lille firma, har vi minimale udgifter til administration og investeringer, og det afspejler sig i meget fordelagtige priser. Hos os får du ansigt på, og igennem en god dialog skræddersyer vi din bustur, helt efter dine egne individuelle ønsker og behov. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig kommunikation, samt markedets mest fordelagtige priser, på god, sikker og hyggelig buskørsel.