Buskørsel

Hyggelig og sikker transport

Har du behov for buskørsel til arrangementer som firmature, pensionistture, sightseeing m.m.? Så lad Bom’s Turist stå for hyggelig og sikker transport!

Hvis du værdsætter pålidelig, sikker og ikke mindst hyggelig buskørsel med plads til det høje humør, så er Bom’s Turist det bedste sted at starte turen. Du kan stoppe den videre læsning allerede nu og skrive til bom@bomsturist.dk. Vi skal nok leve op til dine forventninger, men er du på udkig efter lidt mere info inden da, kan du naturligvis også kigge lidt videre herunder.

Privat bustransport med sikkerheden i top

Du vil opleve, at vores chauffør både rummer plads til højt humør og har sikkerhed naturligt for øje. Faktisk er sikkerhed – og erfaring i trafikken – nøgleparametre, når du bestiller bustransport hos Bom’s Turist.

Vores busser er altid vedligeholdte, så bustransporten er sikker såvel som komfortabel.  Faktisk modtager vi ofte henvendelse fra hele landet, der alene er båret frem af godt navn og rygte fra mund-til-mund anbefalinger. Det er vi pavestolte over, og det er en ære, vi agter at leve 110 procent op til. Det vil du opleve, når det er dig, vi får fornøjelsen af at levere service til med vores buskørsel.

Kontakt os for mere info om busleje

Vi håber altid på flere glade kunder, og derfor håber vi også, at du vil have os i tankerne næste gang du står og mangler en bus til privat buskørsel eller specifikke ture som turistkørsel i København, generel turistfart og sightseeing eller under andre transportbehov.

Som selskab følger vi naturligvis alle bekendtgøresler om bustransport, og respekterer alle øvrige medtrafikanter på vejene. Det er vores alles ansvar at færdes sikkert sammen i byerne pog på de flotte danske landeveje.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din buskørsel.

Vi har altid konkurrencedygtige priser på buskørsel og garanterer at du – som virksomhed eller privat – får de bedste rammer for dig og dine medrejsende og tryghed som en selvfølge.

Fokus på service

Business, Blå mandag, bryllupsgæster eller boksestævne? Uanset hvad du skal til, er Bom’s Turist klar til opgave.
Vi er en mindre virksomhed, der lægger stor vægt på service og fleksibilitet for vores kunder. Vi sætter en ære i at give jer en god oplevelse, og for at det skal gå op, skal I naturligvis have fornemmelsen af god service og god komfort i vores bus.
Vores erfaring fortæller os også, at viljen til at gøre noget ekstra for vores kunder, gør os til et foretrukket selskab til buskørsel og bustransport.
Turen går til lige hvor I har lyst, for ud over turistkørsel og bykørsel har vi stor erfaring med skovture og heldagsarrangementer, hvor vi kommer ud på nogle af Danmarks smukkeste ruter – ofte med forskellig ud- og hjemtur, så øjnene får en masse godt at se.
Aftaler med restauranter, bestemte seværdigheder og lignende er noget, vi ofte gør os i, så forhør dig endelig på disse punkter. Skriv eller ring, så planlægger vi den perfekte tur.

Kontakt os via kontaktformularen herunder