Turistkørsel i København

Den bedste sightseeing bus København

Du har søgt på sightseeing bus København og igennem Bom`s turist, har du fundet det helt rette firma at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig behandling, og en sightseeing efter dine ønsker og behov. Da vi er et meget lille firma, har vi minimale udgifter til administration og investeringer, og det afspejler sig i meget fordelagtige priser. Hos os får du ansigt på, og igennem en god dialog skræddersyer vi din bustur, helt efter dine egne individuelle ønsker og behov. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig kommunikation, samt markedets mest fordelagtige priser, på god, sikker og hyggelig buskørsel.

Hør mere om sightseeing bus København

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for buskørsel. Du kan kontakte os på telefon, pr. mail, eller igennem vores hjemmeside, men du er også meget velkommen til at komme forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder for at leje en bus med chauffør. Vi giver gerne råd og vejledning, også inden en aftale indgås, der sikrer, at du kender dine muligheder, og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Også mulighed for guide

– Men hvorfor ikke invitere familie, venner eller kolleger til et sådan arrangement?
Bussen henter jer på adressen, og bringer jer gerne tilbage til udgangspunktet eller et andet sted hvor festen skal fortsætte.
En sådan tur kan blive et festligt indslag, som samtidig ryster gæsterne sammen, når der skal fejres en “rund” Fødselsdag, Sølv-/Guld- Bryllup, Konfirmation etc. Vi hjælper gerne med forslag til andre seværdigheder.